týDENNÍ MENU

Týdenní menu podáváme v čase 11.30 - 21.15 (po - pá) a 16.30 - 21.15 (so - ne) na naší zahrádce.

týdenní menu

Polévky

Polévka Vichyssoise s vyšlehaným mascarpone, pažitkou a krutony 95

Předkrmy

Křupavý taleggio sýr s uzeným bramborovým salátem, křupavou slaninou, pěnou z červené cibule a
opečenými lískovými oříšky
240 Kč
Ravioli s červenou řepou, mozzarellou di Buffalo, petrželovým coulis, nakládanou žlutou řepou a pistáciemi 225 Kč
Tatarák z lososa s konfitovaným fenyklem, uzenou zakysanou smetanou a opečeným chlebem  240 Kč
Uzený hovězí jazyk s celerovým salátem, majonézou, jablky a pálivými vlašskými oříšky 225 Kč
Křupavý brandade z tresky se zeleninovým salátem a pestem ze sušených rajčat 180 Kč
Aperitivo Italiano s prosciuttem, salami piccante, coppa, marinovanými olivami, sušenými rajčaty a ciabatta chlebem 285 Kč

Hlavní chody

Cennelloni s hovězími líčky, pastinákovým purée, pečenou kořenovou zeleninou a Merlot demi-glaze 320 Kč
Pečené kachní stehno s noky ze sladkých brambor, červeným zelím a karamelizovaným jablečným purée 320 Kč
Telecí hanger s houbovým ragú a grenaille brambory 320 Kč
Konfitovaný vepřový bůček s celerovým pyré, švestkami naloženými v čaji, kapustou a chipsy z kůže 340 Kč
Pečená vepřová pluma s bramborovými placky, mrkvové purée, cider demi-glace a marinovanými hořčičnými semínky 280 Kč
Risotto z černých lanýžů s mušlemi svatého Jakuba a křupavým parmazánem 480 Kč
Těstoviny Paccheri v dýňové omáčce s pecorino krémem a opečenými pistáciemi 260 Kč

Dezerty

Francouzský Švestkový koláč s vanilkovým krémem 95 Kč
Tradiční Tiramisu s amaretti  95 Kč
Rezervujte si stůl

Fotogalerie

Prohlédněte si naši restauraci a speciality

 
Nahoru